Tesco mobile spustilo na Slovensku cenovú revolúciu v telefonovaní

– Zákazníci Tesco mobile zaplatia za minútu telefonovania 1 cent –

BRATISLAVA 3. jún 2011 – Môže na Slovensku stáť desaťminútový telefonát cez mobil len 10 centov? Áno, je to možné vďaka revolučnej zmene cien Tesco mobile! Zákazníci Tesco mobile môžu v rámci vlastnej siete od 1. júna 2011 medzi sebou telefonovať len za 1 cent, čo je suverénne najnižšia cena na trhu predplatených služieb. Majitelia predplatenej karty od Tesco mobile môžu zároveň posielať SMS do všetkých sietí len za 5 centov a volania do všetkých ostatných sietí majú stále za výhodných 10 centov.

„Žiaden zákazník predplatených služieb na Slovensku ešte nikdy nemal šancu volať za také   nízke ceny a zároveň bez akýchkoľvek dodatočných či skrytých poplatkov. Tesco mobile prináša alternatívu na trhu  predplatených služieb, kde sa v súčasnosti ponuky jednotlivých operátorov prebíjajú v kozmetickom znižovaní cien. Predplatená karta od Tesco mobile svojou výhodnosťou významne konkuruje aj ponukám paušálnych služieb iných operátorov,“ uviedla marketingová manažérka Tesco mobile Alexandra Grič.

V praxi to znamená, že za desaťminútový rozhovor zákazník zaplatí len neuveriteľných 10 centov, pričom u konkurencie by mohol zaplatiť za tých istých 10 minút aj viac ako 3 €. Nový produkt Tesco mobile nie je žiadnou akciou alebo nejakým spôsobom obmedzenou promo aktivitou. Ide o zmenu tarify pri pôvodnom produkte ako takom, pričom všetci zákazníci    Tesco mobile (existujúci aj noví) získavajú novú tarifu automaticky, bez nutnosti akejkoľvek aktivácie či časového ohraničenia. „Produkt je určený moderným, racionálne uvažujúcim zákazníkom, ktorí odmietajú platiť za podobný, resp. rovnaký výrobok viac, ako je nutné,“ uviedol na margo prevratnej produktovej kampane výkonný riaditeľ Tesco mobile Roman Sabo.

Ceny novej tarify:

• Cena za minútu na čísla Tesco mobile: 0,01 €
  • Cena za SMS do všetkých sietí: 0,05 €
  • Cena za minútu do všetkých ostatných sietí v SR a do sprístupnených pevných sietí v 26 členských štátoch EÚ: 0,10 €

On-line porovnanie cien Tesco mobile karty na dobíjanie kreditu s cenami konkurenčných služieb nájdu zákazníci  na webstránke www.tescomobile.sk.

Tesco mobile okrem výhodného telefonovania ponúka pre zákazníkov predajní Tesco mobilné telefóny za skvelé ceny. Ku každému mobilu získa zákazník navyše aj SIM kartu Tesco mobile zadarmo. Všetky mobily nájde zákazník pohodlne na jednom mieste v hlavnej uličke v predajniach Tesco.