Tesco mobile prináša nové 4G internetové balíky

Bratislava 30. august 2017 – Surfovanie po internete či chatovanie s priateľmi si od 1. septembra môžu zákazníci Tesco mobile užívať úplne po novom s jedným z troch internetových balíčkov už od 4 eur.

Značkový operátor od začiatku septembra ponúkne pre predplatenú kartu Bodka nové internetové balíky už od 4 eur na celý mesiac, z ktorých si vyberie každý. Zákazníci si tak budú môcť vybrať okrem 500 MB dátového balíčka teraz za ešte výhodnejšiu cenu aj z ďalších dvoch ponúk podľa toho, ako internet využívajú.

Nové balíčky sú odpoveďou na meniace sa očakávania našich zákazníkov, ktorí vďaka rýchlej 4G sieti využívajú svoje smartfóny čoraz intenzívnejšie, napríklad na prezeranie videí vo vysokej kvalite. Balíčky sme nastavili tak, aby pokryli skutočné potreby zákazníkov podľa toho, na čo internet využívajú, a zároveň nestáli viac ako pár eur. Zo svojich peňazí tak nebudú platiť desiatky eur ,za vzduch‘,  veď – ide to aj jednoducho,“ uviedol Alexander Vlčko, marketingový manažér Tesco mobile.

Na výber sú tri balíčky: Internet500Internet1500 a Internet3000. Navyše, ak by zákazník aj nevyužil celý objem balíčka, neminuté dáta sa mu bezplatne prenesú do ďalšieho obdobia. Pri využívaní dát sa zákazníci Tesco mobile nemusia obmedzovať – môžu surfovať nielen v kvalitnej 4G sieti, ale aj v 3G či 2G, doma i v zahraničí. „V Tesco mobile sa nestaráte o to, akú rýchlosť, prípadne technológiu práve využívate alebo či ste doma alebo na pláži v Chorvátsku – jednoducho si užívate parádny internet. Napríklad balíček Internet1500 vyjde zákazníka na 8 eur rovnako doma, ako aj pri cestovaní po EÚ,“ vysvetlil Alexander Vlčko.

Ako si vybrať internetový balíček od Tesco mobile?

• Internet 500 – balík 500 MB je ideálny pre zákazníkov, ktorí radi čítajú správy, denníky, chcú mať prst na pulze dňa či byť v kontakte s blízkymi cez aplikácie ako Facebook Messenger či WhatsApp.Cena: 4 eurá
  • Internet1500 – balík 1500 MB je určený zákazníkom, ktorí chcú pohodlne a bez starostí surfovať – je to zlatá stredná cesta, ktorá vyhovuje väčšine zákazníkov.Cena: 8 eur
  • Internet3000 – balík 3000 MB využijú zákazníci, ktorí sa nechcú v surfovaní obmedzovať a radi si pozrú krátke videá na Youtube, Facebooku alebo sťahujú aplikácie. Výhodou oproti WiFi je stabilná rýchlosť, vysoká bezpečnosť a hlavne – internet stále vo vrecku.Cena: 12 eur

Práve vďaka jednoduchosti a užitočnosti služieb, na ktorú kladie Tesco mobile dôraz, je dlhodobo najodporúčanejším operátorom na trhu predplatených kariet.1  Predplatená SIM karta Bodka, na ktorej si môžete vychutnávať nové internetové balíčky, je dostupná v predajniach Tesco po celom Slovensku aj v e-shope na webovej stránke www.tescomobile.sk. Zákazník si ju môže pohodlne objednať z domu i aktivovať cez internet. Doručenie SIM karty je pritom úplne zadarmo.

Prieskum Ipsos CSI, december 2016. Viac informácií nájdete na www.ipsos.sk/nps-december2016

Tesco mobile je partnerským produktom spoločností TESCO STORES SR a O2 Slovakia. Predaj sa uskutočňuje v predajnej sieti Tesco a spoľahlivosť poskytovaných služieb je zabezpečená využívaním siete O2 Slovakia. Tesco mobile bol uvedený na telekomunikačný trh v decembri 2009, odkedy nadväzuje na úspešné pôsobenie v Spojenom kráľovstve Veľkej Británie a Severného Írska a v Írsku. V súčasnosti pôsobí aj v Českej republike a Južnej Kórei. Tesco mobile na Slovensku sa primárne orientuje na poskytovanie predplatených služieb. Viac na www.tescomobile.sk.