Tesco mobile uvádza nekonečné volania a SMS za 15 EUR, v balíčku sú aj dáta

BRATISLAVA 20. apríl 2021 – Značkový operátor Tesco mobile pridáva k ponuke najvýhodnejších volaní bez podmienok s programom Bodka alternatívu pre všetkých, ktorí si chcú dopriať neobmedzené volania a SMS. S novým balíčkom Nekonečno môžu od 20. apríla 2021 noví aj existujúci Tesco mobile zákazníci získať nekonečné volania a SMS do všetkých sietí len za 15 EUR mesačne, v cene balíčka zároveň získavajú aj 1 GB dát na surfovanie po internete. Ide tak aktuálne o najdostupnejšie hlasové nekonečno, ktoré obsahuje aj dáta.

,,V časoch, keď je spoľahlivá a dostupná komunikácia nevyhnutnosťou, prinášame zákazníkom možnosť zostať v nepretržitom kontakte s blízkymi bez obáv z vysokých účtov za telefonovanie. Novú ponuku sme sa snažili už tradične pripraviť tak, aby bola jednoduchá, cenovo najvýhodnejšia a bez podmienok. Balíček Nekonečno je určený pre všetkých zákazníkov, ktorí si chcú užívať komfort neobmedzených volaní a SMS. V kombinácii s dátami získava zákazník všetko, čo potrebuje, v rámci jedného balíčka a za najvýhodnejšiu cenu. Navyše, vďaka možnosti uhrádzať balíček automaticky z platobnej karty je Nekonečno komfortnou alternatívou nielen k iným predplateným balíčkom, ale aj paušálom,“ prezrádza Barbora Zajacová, marketingová manažérka Tesco mobile na Slovensku.

Nový balíček Nekonečno obsahuje okrem neobmedzených volaní a SMS do všetkých sietí na Slovensku a v EÚ aj 1 GB dát. Rovnako aj v krajinách EÚ voláte a dátujete ako doma. S cenovkou 15 € mesačne tak aktuálne ide o najdostupnejšie hlasové nekonečno, ktoré obsahuje aj dáta, a zákazník tak dostane v jednom balíčku všetko, čo potrebuje.

Jednoduchá aktivácia prostredníctvom SMS, aj nová edícia SIM karty
Zákazníci s kartou Bodka si môžu nový balíček Nekonečno jednoducho a pohodlne aktivovať prostredníctvom SMS správy v tvare NEKONECNO A na číslo 99222 alebo v mobilnej aplikácii Môj Tesco mobile.
Od 28. apríla bude zároveň vo všetkých hypermarketoch Tesco a na eshope Tesco mobile v predaji aj nová edícia SIM karty Nekonečno s úvodným kreditom 15 €, na ktorej bude balíček predaktivovaný, t. j. zákazník si môže užívať nekonečné volania a SMS hneď po aktivácii SIM karty.

Balíček Nekonečno možno uhrádzať pohodlne z platobnej karty
Balíček má platnosť 30 dní, po ktorých sa v prípade dostatočného kreditu na karte automaticky obnoví. Vďaka novinke, možnosti nastaviť si v aplikácii Môj Tesco mobile automatickú úhradu balíčka zo zapamätanej platobnej karty, zákazník nemusí vôbec sledovať výšku svojho kreditu a dobíjať si ho, pretože v prípade potreby sa mu automaticky dobije suma určená na obnovu balíčka. Nekonečno tak zákazníkovi ponúka nielen absolútnu flexibilitu, ale zároveň aj bezstarostnosť typickú pre drahšie fakturované služby. Zákazník zároveň nie je nijako viazaný, nepodpisuje žiadnu zmluvu a v prípade potreby si môže balíček kedykoľvek deaktivovať a pokračovať vo využívaní služieb za výhodných podmienok programu Bodka.

Dáta v balíčku si môže zákazník kedykoľvek navýšiť
Pokiaľ má zákazník záujem o vyšší objem dát ako 1 GB, môže si ho neobmedzene navyšovať o 1 GB pohodlne cez SMS alebo mobilnú aplikáciu len za 3 €.

Aplikácia aj pre zariadenia s iOS
Zákazníci Tesco mobile si môžu svoju predplatenú kartu dobiť aj pohodlne a bezpečne z domova cez webstránku www.tescomobile.sk/dobijanie alebo aj cez mobilnú aplikáciu Môj Tesco mobile. Po novom je aplikácia dostupná nielen pre majiteľov zariadení s operačným systémom Android alebo Huawei, ale aj iOS. V mobilnej aplikácii okrem dobitia kreditu môžu zákazníci spravovať aj väčšinu služieb bez návštevy predajne či volania na zákaznícku linku.

Práve vďaka jednoduchosti a užitočnosti služieb, na ktoré kladie Tesco mobile dôraz, je dlhodobo najodporúčanejším operátorom na trhu predplatených kariet.1

Prieskum Ipsos CSI, február 2021.