Tesco mobile rozdáva 10 mesiacov internetu zdarma!

BRATISLAVA 5. november 2019 – Vianoce už v novembri? Mobilný operátor Tesco mobile oslavuje desať rokov na Slovensku a rozdáva predčasné vianočné darčeky. Všetci zákazníci, ktorí si svoju SIM kartu Bodka aktivujú v období od 5. novembra 2019 do 31. januára 2020, si môžu užívať surfovanie či chatovanie na internete ZADARMO až 10 mesiacov!

„Tesco mobile oslavuje už desať rokov existencie na slovenskom trhu a pri tejto príležitosti rozdávame balíček Internet1500 na 10 mesiacov zdarma. Chceme, aby si čo najviac ľudí na Slovensku vyskúšalo, ako funguje surfovanie v najrobustnejšej sieti 4G LTE na Slovensku s pokrytím viac ako 97 % obyvateľov. Práve surfovanie na internete je jednou z najobľúbenejších činností našich zákazníkov na smart zariadeniach,“ prezrádza Alexander Vlčko, marketingový manažér Tesco mobile.

Zákazníci si môžu nový benefit – balíček Internet1500 na desať mesiacov zdarma vyskúšať od 5. novembra 2019. Stačí si v období od 5. novembra 2019 do 31. januára 2020 aktivovať predplatenú kartu Bodka. Benefit je na prvý mesiac automaticky aktivovaný na všetkých kartách Tesco mobile. Pre využívanie benefitu v ďalších mesiacoch si stačí každý mesiac dobiť kredit na svojej SIM karte akoukoľvek sumou a udržiavať si neminutý kredit pod hodnotou 20 eur. Viac informácií o ponuke nájdu zákazníci na kampaňovej stránke www.tescomobile.sk/10rokov.

„Ďalšou výhodou je, že kartu Bodka môžete získať za polovičnú cenu. Za nákup v predajniach Tesco v hodnote nad 15 eur získate v období od 6. novembra 2019 do 8. januára 2020 pri pokladni kupón s 50 % zľavou na nákup SIM karty Bodka,“ dodal Alexander Vlčko.

Predplatená SIM karta Bodka je dostupná nielen v predajniach Tesco po celom Slovensku, ale aj nonstop v e-shope na webovej stránke www.tescomobile.sk. Záujemca si ju môže kedykoľvek pohodlne objednať aj aktivovať cez internet. Doručenie SIM karty je pritom úplne zadarmo. Pre jednoduchšie nastavenie, zmenu či aktiváciu služieb môžu zákazníci od júla využívať aj mobilnú aplikáciu Môj Tesco mobile.

Práve vďaka jednoduchosti a užitočnosti služieb, na ktoré kladie Tesco mobile dôraz, je dlhodobo najodporúčanejším operátorom na trhu predplatených kariet.1

Prieskum Ipsos CSI, august 2019. Viac informácií nájdete tu.